2011年2月17日星期四

我的碎碎唸....第一篇竟然係澄清用

我好少寫碎碎諗的文章, 但估唔到寫第一篇就係為近排的事, 而寫澄清!


最近有傳抺我的謠言不少, 我又唔係好紅個d 人物, 都唔明點解會有呢d 事發生, 也給予好多朋友來問我, 我最近所寫的status 係咪因為跟某蘋xx網站件事有關, 我想話比大家知, 此留言只係我對呢年所發生的人和事, 加上得知某人的所作所為, 更借用我名聲去做d 我唔知的事, 因而有感而發所寫的, 也不是對號入座而寫, 只係咁啱我在她們聲明後所寫, 而令大家聯想在一起, 此乃誤會, 其實她所講的人我知是誰, 但對方沒講出來, 我也不會講!


我由3年前多已開始寫blog, 一直都是跟大家分享我所知, 我所用的嘢, 跟大家分享, 如我真係好似d 人所講係自我宣傳的話, 那我一早就做咗, 唔使等到而家, 此人借機加鹽加醋, 無風起浪,行為可恥, 也不見得她行為也不是自我宣傳!!


另外, 最近得知有傳我係幫某美容網站(beauty txxk) 做事, 是它們員工, 我想澄清我並沒有幫任何美容網站/人做事, 也不是它們員工, 沒有收取它們的利益, 如果我真係它們員工的話, 那我應有更多活動及試用才對!


就算大家平時見我係活動中出現, 我也只係幫忙一下, 並不代表我就是幫她們做事, 咁就係她們的頭馬/員工嗎? 夠有好多人幫網站做搞手搞活動啦, 唔通她又是佢哋員工嗎? 一尾眼紅人哋的所得的, 不如好好寫好自己的分享, 仲好啦!


我只係一個得閒寫下blog, 分享我所識所見的事, 邊個網站有試用也會去join 的獨立blogger, 不受任何人/網站管束的, 如有人向你們講, 可找到本人出文分享/ 同本人十分熟, 而又要向你不要向我提及此事, 那請你們先求證我(email: mrslan3@gmail.com), 是否真有其事, 被免損失, 特此澄清! (未經本人證實而損失, 與本人無關)



睇嚟我都要去打小人先得了!!

沒有留言:

我的相關連結按鈕